BASIS Beginners Prague

BASIS Beginners Prague je mezinárodní školka s neustále se rozvíjejícím akademickým programem pro tříleté až pětileté děti. Jejím posláním je pomoci předškolákům dosahovat vynikajících výsledků a zajistit jejich přípravu pro základní stupeň. Děláme vše pro to, aby si děti učení zamilovaly a uvědomily si, jak mohou znalosti a dovednosti, které v nich pěstujeme, uplatňovat.

BASIS Beginners Prague je součástí sítě BASIS Curriculum Schools, která svou úrovní vzdělávání dosahuje nejvyššího mezinárodního standardu, a to nejen u žáků předškolního a základního stupně vzdělávání, ale i u studentů středních škol. Naše síť inspiruje žáky a studenty už dvacet let – první školu jsme otevřeli ve Spojených státech v roce 1998.

BASIS Beginners Prague není pouze samostatným programem, ale exkluzivním vstupem do zcela nové školní komunity a prvním krokem na cestě ke studiu na BASIS International School Prague. Tato naše první evropská pobočka zahájila výuku v roce 2021 a nabídne předškolní, základní a středoškolské vzdělávání na nejvyšší úrovni. Její komplexní učební program je zcela kompatibilní se vzdělávacím modelem ve Spojených státech.