Ubytování Rakousko – Bad Gastein (Ubytování v Rakousku)

Apartmán je umístěn v klidné části Bad Gasteinu, do 15 minut chůze od historického centra s obchůdky a restauracemi a 250 m od nejbližšího ski areálu.

Byt je tvořen obývací místností s balkonem, oddělenou kuchyňkou a samostatnou koupelnou s vanou a WC. Obývák je zařízen novým nábytkem na míru, kuchyňka je původní, ale je zde k dispozici nové kuchyňské vybavení. V celém bytě je položen nový koberec.

V obývací místnosti jsou umístěna 2 stropní lůžka dřevěné konstrukce se samostatnými rošty a novými, pohodlnými matracemi. Na každé lůžko vedou samostatné schůdky. Pod těmito lůžky je umístěna rozkládací pohovka, která přes den slouží jako sedačka a na noc se rozloží na lůžko pro 2 osoby. V místnosti je dále obývací stěna s TV a DVD přehrávačem a s prostory pro oblečení. Pro přehlednější uskladnění např. zimního oblečení je zvlášť k dispozici stojan na oblečení s ramínky. Další úložné prostory – komoda se čtyřmi policemi, věšáky v chodbičce. U stěny je umístěn masivní stůl se čtyřmi židlemi.

V pokoji je velké okno s výhledem na Stubnerkogel. V kuchyňce je k dispozici lednička s mrazákem, elektrická horkovzdušná trouba, varná deska, nové nádobí a digestoř. V bytě je dále k dispozici množství různých DVD, společenské hry, turistické materiály a rádio.

Maximální počet ubytovaných osob v bytě jsou 4. Byt je nekuřácký a nelze zde pobývat s domácími mazlíčky. K bytu je k dispozici lyžárna a společné parkování před domem.