ŠINDLOVSKÁ KRČMA

Restaurace, penzion a stodola se nachází v srdci obce Šindlovy Dvory, nedaleko Českých Budějovic. Jedná se o víceúčelový objekt, který je uzpůsoben přímo pro svatby, rodinné oslavy, firemní večírky i turistické zájezdy. Díky své poloze poskytuje pestrou nabídku volnočasových aktivit – pěší turistika, cykloturistika, výlety lodí.

Restaurace se pyšní kapacitou 100 míst. Na své si zde přijdou milovníci výborného jídla, vyznavači dobře ošetřeného piva i kvalitního vína. Součástí je i salonek, který lze využít k soukromým akcím či školením. V letních dnech lze využít terasu s kapacitou 80 míst a malé dětské hřiště.

V penzionu se můžete ubytovat v jedno, dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích. Celková ubytovací kapacita je 33 lůžek situovaných do 19 pokojů, díky níž je penzion vhodný i pro skupinové pobyty či cyklistické zájezdy.

Součástí areálu je tzv. Stodola, která je multifunkčním prostorem určeným nejen pro svatby, rodinné oslavy, ale i pro podnikové večírky i školení a třídní srazy. Součástí je vlastní bar, kuchyně a velký vnitřní krb. S kapacitou vnitřních prostor o 150 místech a venkovních krytých prostor o 50 místech je výjimečným prostorem. Tím jí též dělá prostředí stylizované do venkovského rázu.