Clever Line s.r.o. (E-shop)

Naše služby:
  • ATACHE SCIENTIFIC COSMETIC – profesionální dermokosmetika s farmaceutickou čistotou ingrediencí a vysokou koncentrací aktivních látek, ženy nakupují i očima – takže krásný design a praktické balení, vzorky přípravků jsou samozřejmostí.
  • BIOEVOLUTON = „bezpečný permanentní make-up“ – výrobky z dílny BIOEVOLUTION jsou navrženy nejen s ohledem na hezký design, ale především na funkčnost. Široká nabídka všeho pro permanentní make-up, včetně systému vzdělávání.
  • CM International - Systém M3 = svět špičkových inovací = COSMETOLOGY 4.0, co bylo dříve nemožné, je u nás už běžné. Vybavit si svůj salón špičkovou technologií, propojenou přes Wi-Fi na internet a přenechat starosti se servisem a IT údržbou na dodavateli. Nyní si stačí jen vybrat a zítra už můžete začít pracovat s plně vybaveným přístrojem až 8v1 bez náročné počáteční investice.
  • Doplňková nabídka – to jsou různé drobnosti, které se Vám při práci v salonu mohou hodit, jako je: depilační program, barvy na řasy a trvalá, séra na mezoterapii atd.
  • Education – pro všechny oblasti dodávaných technologií pořádáme pravidelné doškolovací kurzy, workshopy i základní rekvalifikační kurzy. Páce s přípravky i technologiemi musí stát na dobrých základech a znalostech. Informace jsou dostupné pro každého a my jako profesionálky musíme být vždy alespoň o krok napřed.