CHATA VČELÍN A VRÁTNICE (Chata)

Ubytování v chatách v klidném a atraktivním prostředí na Třeboňsku.

Chata Včelín má tři nadzemní podlaží a odpovídá velikosti 2 + 1. Ve třetím podlaží se nachází ložnice, v druhém podlaží obývací pokoj, sprchový kout s WC, v prvním podlaží (přízemí) je kuchyně s jídelním koutem. Je vybavená základním vybavením. Televize, Wi-fi zdarma, venkovní bazén, posezení s grilem, parkovací místo pro dva osobní automobily, dětská postýlka, jídelní židlička pro dítě do 3 let. Kuchyňský kout je vybavený s možností vaření. Poblíž chaty je Staňkovský rybník (150 m) vhodný ke koupání a rybaření. Jeho délka dosahuje k 6 km a obvodem 25 km. Dno i pláže jsou písčité.

Chata Vrátnice se nachází na okraji lesa u apartmánu Vrátnice v blízkosti Staňkovského rybníka (50m od písčité pláže), který je vhodný ke koupání, rybaření, vodním sportům. Odpovídá velikosti 1 + kk s upraveným půdním prostorem pro spaní a vlastním sociálním zařízením. Chata je vybavena základním vybavením. Televize, venkovní posezení s grilem, parkovací místo pro osobní automobil, Wi-fi zdarma. Kuchyňský kout je vybavený s možností vaření.

Apartmán Vrátnice se nachází na okraji lesa v blízkosti Staňkovského rybníka (50m od písčité pláže), který je vhodný ke koupání, rybaření, vodním sportům. Odpovídá velikosti 2 + kk s upraveným půdním prostorem pro spaní a s vlastním sociálním zařízením.
Apartmán je vybaven základním vybavením. Televize, vlastní soc. zařízení, kryté venkovní posezení s grilem, parkovací místo pro osobní automobil, Wi-fi zdarma. Kuchyňský kout je vybavený s možností vaření.