Ateliéry Trynity – vzdělávací centrum (Rekvalifikace a školení)

VZDĚLÁVACÍ A PORADENSKÉ CENTRUM TRYNITY.

VPC Trynity vzniklo v březnu roku 2011 jako partner Salonu Trynity. Po desetileté lektorské praxi jsme se rozhodli pomoci projektům na podporu zaměstnanosti v Libereckém kraji a to zřízením centra, které by klienty nejen rekvalifikovalo, ale dále jim pomohlo začít podnikat, rozjet svou vlastní firmu. Ale protože odborník, který dále nerozvíjí své znalosti a dovednosti, není profesionálem ve své branži – provádíme i různá pokračovací školení v oborech, na které se specializujeme.

Mezi obory naší činnosti patří:
  • VZDĚLÁVÁNÍ.
  • ŠKOLENÍ.
  • PORADENSTVÍ.

Vzdělávání: Námi nabízené rekvalifikační kurzy jsou akreditované MŠMT ČR a po jejich ukončení vydáváme POTVRZENÍ o účasti v akreditovaném vzdělávacím programu. V souladu se zákonem je kurz zakončen PROFESNÍ ZKOUŠKOU před autorizovanou osobou. Absolvent kurzu je pak oprávněn hned získat živnostenský list.

Školení: Školicí středisko našeho centra provádí školení v oboru kadeřnictví a to pro kolegy, kteří již pracují, ale rádi by se zdokonalili. Dále ovšem provádíme školení pro širokou veřejnost. V tomto případě jde tedy o zájmové kurzy.

Poradenství: Poradenská činnost centra se člení do dvou kategorií. Jednak jde o poradenství v oblasti krásy a péče o tělo pro kolegy z oboru kadeřnictví, prodlužování a zahušťování vlasů, rasta a francouzských copánků, manikúry, pedikúry, vizážistiky a prodlužování a zahušťování řas. A druhou kategorií je poradenství pro začínající podnikatele v oborech krásy a péče o tělo.

Nabízíme také GARANCE k ŽL – výkon funkce odpovědného zástupce.