AUSTRIAN CHAUFFEUR LIMOUSINES, s.r.o. (Provozovna)

Spolehlivá a pohodlná doprava pro naše klienty 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Ať už budete potřebovat transfer z/na letiště, nebo jízdu na obchodní jednání či osobní schůzku, naši řidiči Vás vyzvednou kdekoliv a kdykoliv dle Vašich požadavků.

Výlety s profesionálním řidičem a nebo průvodcem do nejoblíbenějších míst v celé zemi, ať už je to výlet do jednoho z mnoha chráněných míst světového kulturního dědictví UNESCO, návštěva jednoho z několika světově známého lázeňského města, nebo prostě jen pryč do přírody.

Parkování v garáži nebo parkovišti v několika důležitých hotelech po celé Praze. Podle vašich potřeb zajišťujeme jak krátkodobé tak dlouhodobé parkování. I když je vaše auto zaparkováno, můžete se rozhodnout pro využití jedné z našich nabídek – umytí auta.

Můžete si vychutnat let a zkrátit si dobu cestování jedním z našich privátních letadel prostřednictvím renomované společnosti na privátní letadla. Privátní letadla jsou jedna z nejkvalitnějších prověřených letadel, tak jako vysoce kvalitní posádka. Kamkoli poletíte, můžete si býti jisti splněním Vašeho požadavku, který očekáváte od privátního letu. Odborná posádka privátních letů Vám poskytne spolehlivou službu na vysoké úrovni, která splní vaše očekávání. Navíc, náš tým je k dispozici po celý den a je připraven vám sloužit.